Emmin Kammari mukaan Soteuttamoon

Torstai 14.12.2017


Sitran luotsaamassa Soteuttamossa kehitetään ja sparrataan sotealan järjestölähtöisiä toimijoita. Joulukuussa Soteuttamoon valittiin seitsemän tahoa kumppaneineen. Emmin Kammari valittiin Soteuttamoon yhdessä Kotikunnaksen, Josefiinakodin ja Runoskylän Emmi- ja Otso-kodin kanssa. 

Kammarille yhteistyö eri kumppaneiden kanssa on ollut yksi toiminnan punainen lanka ja Soteuttamossa keskitytään nimenomaan uudistumiskyvyn vahvistamiseen. "Tavoitteena on ymmärryksen lisääminen tulevaisuuden kilpailukyvyn lähteistä ja verkostomaisen toiminnan merkityksestä. Osallistujia valmennetaan mm. syvempään asiakasymmärrykseen ja sparrataan liiketoimintaosaamisessa.", kerrotaan Soteuttamon tiedotteessa. Soteuttamon ytimessä onkin koota uudistushakuiset toimijat yhteen.

Yhteisissä tilaisuuksissa kysytään ja pohditaan muun muassa, miten yhteiskunnallista hyvää ja taloudellista arvoa voidaan luoda yhdessä, kuinka arvoperusteisesta toiminnasta voidaan rakentaa liiketoimintaa tai millä tavoin rakennetaan yritystarinaa. Toimintamallin kautta on tarkoitus rakentaa uusia verkostoja ja inspiroida osallistujia.

Lisää Soteuttamosta löytyy oheisesta linkistä

Avainsanat: Sote, Uudistaminen, Kumppanuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini