Kesä saapui Kammarillekin

Maanantai 4.6.2018 - Tea ja Pia


Kevat_2018_Emmin_kammarilla_659.jpg

Lämpö on hellinyt meitäkin täällä Kammarilla. Terassilla olemme päässeet nauttimaan auringonpaisteesta ja on ulkoiltu ihanassa kesäsäässä. Kevääseen on mahtunut paljon juhlaa, äidit ovat saaneet ansaitsemansa äitienpäivän ja kukkaloistosta olemme saaneet muutenkin Kammarilla nauttia. Nyt tuoksuu maljakossa syreenin oksat. Keväinen retki tehtiin toukokuun lopulla Paraisille Seniorituvalle, meillä oli siellä oikein mukava iltapäivä yhdessä heidän kanssaan ja mielellämme menemme uudestaan käymään.

Kesäretkiä on yhdessä asukkaiden kanssa suunniteltu ja läheisten kanssa grilli-iltamat tuloillaan. Läheiset tuovat arvokasta tietoa asukkaistamme, niin mieltymyksistä kuin tottumuksistakin. Tämä helpottaa meidän työtämme ja asukkaan yksilöllistä kohtaamista. Muistin heiketessä pieniltä tuntuvat asiat korostuvat ja tulevat hyvin tärkeiksi, kuten kosketus, tuoksut, läsnäolo ja kiireettömyys. 

Arjen lomassa pohdimme ja muistelemme asukkaiden kanssa elettyä elämää, ja koska maailma muuttuu koko ajan, on hienoa kuulla miten entisaikaan on esimerkiksi työelämässä toimittu.

Ja kuitenkin eletään tässä ja nyt, nauttien hyvistä hetkistä.

Aurinkoista kesää kaikille!

Avainsanat: #Aurinko #Retket #Läheiset #Läsnäolo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini