Me Emmin Kammarissa


Meille Emmin Kammarissa on tärkeää yhdessäolo ja yhdessä tekeminen, läsnäolo sekä hyvä tunnelma. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon asukkaidemme eletyn elämän, heidän kiinnostuksen kohteet sekä halut ja toiveet.

Me Emmin Kammarin työntekijät olemme aidosti sydämellämme mukana asukkaidemme arjessa. Meillä omaiset ovat tärkeitä ja voivat olla kuin kotonaan. Omaiset voivat halutessaan myös yöpyä Kammarilla ja nauttia vaikkapa lounasta yhdessä läheisensä kanssa. Emmin Kammarilla ovet omaisille ovat aina auki.
Emmin Kammarin arki on täynnä elämää. Meillä nautitaan päivittäin raikkaasta ulkoilmasta, laulu raikaa usein ja jumppahetket pitävät virkeänä. Kuukausittain vietämme mm. kulttuuripäivää, kauneus- ja hemmottelupäivää, lauantaitansseja sekä elokuvailtaa. Saamme lisäksi usein vierailevia esiintyjiä rikastuttamaan päiviemme ohjelmaa.

Myös retket Kammarin ulkopuolelle ovat tärkeä osa toimintaamme; mm. konsertit, päivätanssit, piknikristeily sekä Turun kauppahallin tunnelma on yhdessä koettu.
Emmin Kammarissa jokainen päivä on täynnä läheisyyttä, lämpöä ja aitoja kohtaamisia.

Sanna Kytölä, esimies
Sosionomi, perushoitaja

Pauliina, sairaanhoitaja

Meg, perushoitaja

Johanna, lähihoitaja

Tea, lähihoitaja

Pia, lähihoitaja

Sini, lähihoitaja

Nina, lähihoitaja (kuva tulossa)

 

Sanna Maula, geriatri

Pihlajalinna